Почетните граждани на Бургас – олимпийската шампионка по художествената гимнастика

...
Почетните граждани на Бургас – олимпийската шампионка по художествената гимнастика
Коментари Харесай

Почетни граждани на Бургас подкрепиха каузата за подпомагане на приюта за безстопанствени кучета

Почетните жители на Бургас – олимпийската шампионка по художествената гимнастика Стефани Кирякова и плувецът Цанко Цанков , поддържаха благородната идея по набиране на средства за Общинския подслон за безстопанствени кучета.

Ако обичате кучета и имате предпочитание да помогнете на най-нуждаещите се измежду тях, благотворителния календар дружно с кутиите за дарения ще намерите в новата библиотека, Културен дом НХК и в павилиона на Оперативна програма „ Морски знаци “.

Може да извършите финансово подаяние, съгласно опциите си, като употребявате дарителската сметка на Община Бургас.



IBAN: BG08SOMB91308424151744

БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД

BIC: SOMBBGSF

Вид заплащане: 445100

Основание: Дарение подслон за кучета



Задължително в полето „ Основание “ е нужно да уточните защо тъкмо желаете да се употребяват средствата - за храна, интервенция, хигиенични средства, за несъмнено куче или при потребност, за който и да е питомец на приюта.

Най- дълготрайната и добра алтернатива, посредством която ще помогнете на куче от приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която би трябвало да сте сигурни, че можете да поемете, защото животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако по-късно решите да го разсиновите, контузиите върху душeвността и общото му положение са извънредно отрицателни.



Събраните средства ще бъдат употребявани за увеличение броя на кастрираните животни, за осъществяване на задомителни акции, лекуване на тежко заболели безстопанствени и изоставени домашни животни и създаване на нови уреди в общинския подслон.

Още от ДОБРИТЕ НОВИНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР