Почетен знак и грамота за принос за развитие и утвърждаване

...
Почетен знак и грамота за принос за развитие и утвърждаване
Коментари Харесай

Клиниката по инфекциозни болести с отличие от старозагорската лекарска колегия

Почетен знак и грамота за принос за развиване и одобряване на престижа на съсловната организация получи Клиниката по инфекциозни заболявания при Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Проф. доктор Стоян Киркович “ на гала по случай Деня на българския доктор - 19 октомври. 
Призът беше връчен на ръководителя на клиниката проф. доктор Лилия Пекова от доктор Генка Пейчева, ръководител на Управителния съвет на старозагорската гилдия на Българския лекарски съюз (БЛС). 
 Допълнителни ограничения против COVID-19 вкарват в Община Стара Загора Допълнителни ограничения против COVID-19 вкарват в Община Стара Загора
Нови противоепидемични ограничения се вкарват от през днешния ден в община Стара Загора с решение на Общинския действен щаб за предварителна защита публикуван...
„ Това е справедливо самопризнание за Вашата себеотдаденост и денонощна работа в изискванията на пандемия. Колеги, благодарим ви! Бъдете здрави “, се споделя в поздравлението от управлението на лечебното заведение.Лекар на годината в Старозагорска област е доктор Таня Перчемлиева, шеф на Дирекция „ Надзор на заразните заболявания “ в Регионалната здравна ревизия..Тя е един от хората, застанали на първа линия в битката против COVID-19. За заслужената тя беше поздравен от управлението и екипа на инспекцията, които й благодариха за професионализма и всеотдайната работа. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР