Почетен плакет от Българския футболен съюз получи кметът на Община

...
Почетен плакет от Българския футболен съюз получи кметът на Община
Коментари Харесай

Горнооряховският кмет бе удостоен с почетен плакет от Българския футболен съюз

Почетен плакет от Българския футболен съюз получи кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Отличието му бе връчено през днешния ден от президента на БФС Борислав Михайлов по време на среща в Националната футболна база. Плакетът бе връчен на инж. Добрев с благодарност за ползотворното съдействие с БФС и УЕФА.

На срещата в столицата през днешния ден участваха президентът на УЕФА Александър Чеферин, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, управлението на Българския футболен съюз, представители на Националното съдружие на общините в България, както и ръководителят на отдел „ Национални Асоциации “ към УЕФА Зоран Лакович.

Сред главните тематики на срещата бе съдействието сред УЕФА, БФС и Общините в България. Обсъдени бяха разнообразни благоприятни условия за подобряването на инфраструктурата на детско-юношеските школи в другите райони на страната благодарение на УЕФА, БФС и Общините, както и използването на новата стратегия на УЕФА за учебен футбол и сполучливото продължение на програмата „ Грасрутс “.

Кметовете от своя страна показаха удовлетворение от срещата и плануваните дейности за развиването на футбола в Общините, които ръководят.

Всеки един от присъстващите получи почетен плакет и поздравления от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР