Почерпен ученик вдигна във въздуха цял блок в пловдивския квартал

...
Почерпен ученик вдигна във въздуха цял блок в пловдивския квартал
Коментари Харесай

Екшън в „Тракия“: Пиян ученик подлуди цял блок, налита на по...

Почерпен възпитаник подвигна във въздуха цялостен блок в пловдивския квартал „ Тракия “, след което опита да се саморазправи с служители на реда, научи „ Марица “ от свои източници.

Младежът решил да си надуе музиката към 02.00 часа след среднощ в събота. Въпреки многочислените забележки от съседи, които се принудили да стоят будни, купонджията не реагирал, като даже се държал безочливо и заявявал на всички, че не му пука.

В последна сметка няколко от живеещите в блока в „ Тракия “ подали сигнал до полицията. Ченгетата от Пето районно се отзовали след минути. Почерпеният младеж ги подхванал още от вратата. Крещял „ Какви сте вие? Луди ли сте? Много сте отворени. Знаете ли какво ще ви се случи, ***? “. Същевременно бутал един от служителите на реда и се правил на воин. Униформените го озаптили и му написали акт за дребно безчинство.

Тествали го за алкохол, като тестът отчела 1,70 промила. Буйстващият юноша бил арестуван, след което магистратите от Районния съд в Пловдив му определили санкция в размер на 200 лева за несъответстващото му държание.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР