Побеснял циганин срязал входната врата на заведение в Бяла Слатина

...
Побеснял циганин срязал входната врата на заведение в Бяла Слатина
Коментари Харесай

Този Див Северозапад! Побеснял циганин щурмува заведение с моторна резачка

Побеснял ром срязал входната врата на заведение в Бяла Слатина с моторна резачка, научи BulNews.bg.
Случката се е разиграла на 14 октомври предходната година в заведение "Бар Лебар " в Бяла Слатина, само че едвам преди дни мъжът бе изправен пред съда да дава отговор за делата си. От документите по делото излиза наяве, че във въпросната вечер кръчмата била цялостна с гости и всичко било умерено. Изневиделица обаче пристигнали група роми, които поискали да им се намерят места, където да седнат. Такива за жалост нямало и компанията учтиво били поканени да си тръгнат. Така и станало, само че след към половин час гостите на заведението били брутално атакувани.
Първоначално се чул страховит звук, като някои си помислили, че извън автомобил върти гуми. Механата се изпълнила с пушек, описват очевидци, а през дървената врата се подала моторна резачка. За благополучие към този миг нямало човек до вратата, защото в противоположен случай той е щяло да бъде безусловно разсечен.
В механата настанала суматоха и посетителите от външния салон незабавно влезнали по-навътре в търсене на сигурност. Свидетели описват, че всичко било като на филм и не могли да повярват на очите си, страхували се за живота си и не знаели какво да създадат против въоръжения мъж.
Вратата била разрязана от горе до долу и паднала във вътрешността. Хората видели, че единият от групата роми, пристигнали по-рано да търсят места, държал резачката и сипел закани. Той почнал да размахва „ оръжието “ си против двама души, които самоуверено застанали пред него. Единият от тях имал сълзотворен спрей и напръскал нападателя, с цел да се предотврати по-сериозен случай.
Циганинът съумял да избяга с кола, в която чакал наоколо негов съизвършител. На идващият ден обаче нападателят бил арестуван, а преди дни получи и наказването си от съда в града.
Г.А. получил пробация за период от една година. Той няма право да посещава заведението „ Бар Лебар “ през идващите две години. Заради бурния си манталитет на циганина е неразрешено да напуща жилището си от 23 до 6 часа за период от половин година. Освен това Г.А. ще би трябвало да постави безплатен труд в интерес на обществото от по 320 часа за период от две години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР