Победителката от X Factor излиза на 23 март на сцената

...
Победителката от X Factor излиза на 23 март на сцената
Коментари Харесай

Християна Лоизу дебютира във „Фантомът на операта” в Музикалния театър

Победителката от X Factor излиза на 23 март на сцената на Националния музикален спектакъл в ролята на Кристин във „ Фантомът на операта”. Това е една от първите й огромни функции на професионална сцена след спечелването на известния музикален формат през 2016 година.
Гост-звездата ще се редува в ролята на Кристин със солистките на Музикалния спектакъл Весела Делчева и Теменужка Трифонова. Християна ще си партнира с двамата реализатори на Фантома на операта – Владимир Грудков и гост-солиста Влади Михайлов.

„ Щастлива съм да играя на сцената на Националния музикален театър” – споделя Християна Лоизу. „ Ролята на Кристин от „ Фантомът на операта” постоянно е била роля-мечта за мен. Тя е фантазия и за доста певици по света. Благодарна съм на шефа на Музикалния спектакъл Марияна Арсенова за тази възможност”
Зрелищният театър се завръща на сцената на Националния музикален спектакъл от 23 март. Той ще се играе само до 14 април през този сценичен сезон. След изчерпването на билетите за всичките в началото контрактувани 25 спектакъла театърът води дълги договаряния и откупи нови 10 спектакъла. Така вместо до 30 март „ Фантомът на операта” ще се играе до 14 април в Музикалния спектакъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР