Победителите в осмото издание на конкурса Застрахователи за обществото 2022

...
Победителите в осмото издание на конкурса Застрахователи за обществото 2022
Коментари Харесай

Отличиха победителите в конкурса Застрахователи за обществото 2022

Победителите в осмото издание на състезанието " Застрахователи за обществото 2022 " получиха своите оценки на тържествена гала на 5 октомври 2022 година Така, с взор към потребностите на обществото, застрахователната колегия означи професионалния си празник „ Деня на “.

Конкурсът „ Застрахователи за обществото “ се провежда от Асоциацията на българските застрахователи, Българска Асоциация на Застрахователните Брокери, Асоциацията на застрахователните брокери в България и Обединени Застрахователни Брокери. Победителите се излъчват посредством гласоподаване от застрахователните сдружения и застрахователните брокери - членове на сдруженията.

На първо място застрахователната общественост сложи обществената акция на ЗК „ Лев Инс “ АД - „ Пази детето в интернет “.

Кампанията ес фокус онлайн тормозът и посягане над деца, като подчертава върху предварителната защита посредством образование и образуване на поведенческа просвета в онлайн среда. Тя има национално покритие и е ориентирана към родители, учители и възпитаници. За задачите на акцията е основана онлайн платформа с налични безвъзмездни информационно- просветителни видео наличие за деца и родители, провеждат...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР