Победи над трудни житейски обстоятелства обещават Слънцето и Марс. Те

...
Победи над трудни житейски обстоятелства обещават Слънцето и Марс. Те
Коментари Харесай

Зодиите, които ще преборят с лекота всички проблеми през февруари

Победи над сложни житейски условия дават обещание Слънцето и Марс. Те ускоряват самодостатъчността и борбения дух у хората, подаряват ги с убеденост в себе си, вътрешна и физическа мощ.

А тези сложни житейски условия в хороскопа се разказват като напрегнати аспекти на планетите и в този момент – нещо забавно – през февруари въобще няма да има такива!

Не е ли опасност квадратът на Венера с Юпитер , пораждащ мързел и огромни разноски, и Венера с Плутон , засилващ половото предпочитание и блян към доста пари? Ако през февруари всички би трябвало да се борим с нещо, това ще са единствено личните ни пристрастености.

Затова пък в последната десетдневка на февруари се оформя преуспяващ бисекстил на Слънцето, Марс и Уран . Той не предвещава проблеми, с който би трябвало да се борим, а сполучлив поврат на събитията, от които би трябвало да се възползваме. Да, с цел да се включим в това събитие, ще би трябвало да рискуваме. Но рискът ще приключи с победа.

Кои са зодиите, които бързо и елементарно ще преодоляват компликациите, и какво още ни вещаят планетите – разберете в галерията! >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР