Победата с 2:0 над Нигерия опроверга критиците на сръбския национален

...
Победата с 2:0 над Нигерия опроверга критиците на сръбския национален
Коментари Харесай

Кръстаич: Критикуваха ни много, но твърде прибързано

Победата с 2:0 над Нигерия опроверга критиците на сръбския народен тим, съобщи селекционерът Младен Кръстаич. Неговият отбор получи доста отрицателни оценки за играта си при загубата с 1:2 от Мароко, само че срещата с нигерийците в северната част на британската столица Лондон заличи част от рецензиите.

" Момчетата демонстрираха темперамент против Нигерия и макар че нашите критици насочиха доста недомислени мнения след мача с Мароко, ние играхме добре. Можехме да спечелим и с по-голяма разлика, само че значимото в тази ситуация е това, че изглеждахме като тим ", сподели той.

Нигерийският вратар Франсис Узохо направи няколко основни спасявания, с цел да задържи тима си в мача, а и в 13-та минута гол на Александър Митрович беше анулиран погрешно. Той въпреки всичко вкара други два и Сърбия завоюва другарската среща.

" Вкарах два гола и трябваше да имам още един, само че в тази ситуация е по-важно да подчертая отборната ни игра. Наистина искахме тази победа и я спечелихме. Нямаме самообладание да се съберем още веднъж на лагер, тъй като сме наясно какъв брой огромно предизвикателство е присъединяване на международните финали ", изясни Митрович.
Сърбия е в група " Е " с тимовете на Бразилия, Коста Рика и Швейцария.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР