Победата над Нигерия прати на осминафинал на световното първенство по

...
Победата над Нигерия прати на осминафинал на световното първенство по
Коментари Харесай

Меси: Няма нищо по-хубаво от това да си аржентинец

Победата над Нигерия прати на осминафинал на международното състезание по футбол в Русия тимът на Аржентина, който се представяше нерешително от началото на шампионата. Гаучосите въпреки всичко откриха метод да зарадват сънародниците си и да продължат напред след трагичен мач, минал през наслади и разочарования.

stat

В обществените мрежи футболистите от отбора не пропуснаха да изразят страстите си и да благодарят на всички, които не са изгубили религия в статуса им на любимци за трофея, както и да заявят, че в тима няма проблеми, обстановката е спокойна, а всички са обединени от идеята.

" Благодаря на Бога за тази наслада и за тази красива полуда, която ни носи играта! Няма нищо по-хубаво от това да си аржентинец в положителни и неприятни моменти! ", написа капитанът Лионел Меси, който вкара първия гол в мача.

Снимка: Instagram

" Ако сме дружно, няма да ни победят! Благодаря на всички, които ни изтърпяха! ", бе безапелационен Маркус Рохо, чийто гол в действителност класира аржентинците в идната фаза.

Снимка: Instagram

" Винаги дружно! Без значение какви са компликациите! Благодаря на всички, които имаха вяра в нас! ", написа Николас Отаменди.

Снимка: Instagram

" Ние сме Аржентина! Знаете го! ", бе сбит Серхио Агуеро.

Снимка: Instagram

" Браво, Аржентина! По-сплотени сме от всеки път! Поздравления, момчета! ", сподели Анхел ди Мария.

Снимка: Instagram

" Мечтата продължава! Гордея се с играта ни! Хайде на осминафинал! ", радваше се Гонсало Игуаин.

Снимка: Instagram

На осминафинал Аржентина ще играе против тима на Франция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР