По всичко личи, че купонджийския нрав на бившия футболист Благой

...
По всичко личи, че купонджийския нрав на бившия футболист Благой
Коментари Харесай

След мощен плейбоски купон с две Ивани, Джизъса отиде да пие кафе с игумена на Бачковския манастир

По всичко проличава, че купонджийския манталитет на някогашния футболист Благой Георгиев, по-известен като Джизъса поради множеството си набожни татуировки по тялото, не го е изоставил. Той за следващ път се забавляваше на макс на чалга ваучър в компанията на другари и несъмнено новата му половинка – Ивана Главчева, която е щерка на рапъра Ванко 1.

 

Оказва се обаче, че една Ивана не му е задоволителна и правилен на плейбойския си дух, Джизъса купонясвал на присъединяване на фолк певицата Ивана. Тя пък на собствен ред цяла вечер поздравявала футболиста и адашката си.

 

Припомняме, че искрата на любовта сред двамата припламна след излизането му от „ Сървайвър “ като победител, до момента в който бе в развой на бракоразвод с жена си Полина Спасова. Бракът му с нея не можа да направи даже и година.

 

 

След мощния ваучър с двете Ивани, на сутринта Джизъса отишъл да пие кафе с игумена на Бачковския манастир. Той бил поканен персонално от дядо Сионий – игуменът на светата обител в кабинета му на сладка раздумка. Бившият на Златка Райкова даже разгласява кадър в обществената мрежа от срещата им.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР