По всичко изглежда, че октомври е скрил в шепата зад

...
По всичко изглежда, че октомври е скрил в шепата зад
Коментари Харесай

6 изложби, които не трябва да пропускате този месец

По всичко наподобява, че октомври е скрил в шепата зад тила си многообразие от културни събития, които ще ни приласкаят, с цел да спрем да протестираме прекомерно бурно за отминалото лято. Слънцето може и да не грее толкоз жарко, само че сигурно осветява по-силно тези от нас, които залагат на обогатяващи срещи с изкуството под най-различни форми. 

" Вторични първични материали "  в изложба ОNE

Понякога стартира от няколко изпадали от градските дървета и шубраци цветове, търкаляни през сезоните, с цел да изтлеят и дадат нов живот. А в случай че човек огледа на тях с непредубедено око, ще се увери, че хубостта в действителност участва във всичко.

От 1-ви до 21-ви октомври в изложба „ ОNE “ следва изложбата „ Вторични първични материали ”, която ще ни изненада с изкуство оттатък познатото. Боряна Пандова ще показа своето виждане върху развой, наименуван фотографски трансфер, а артистите Мария Паунова и Ивайло Митев от работилница Пункт - техния отговор на този развой посредством upcycling* (надграждане), преизползване и промяна на обекти от бита във функционални статуи.

Използването на открити обекти и асамблажа имат дълга история в на 20-и и 21-ви век. Много вълнуващи нови хрумвания са родени посредством деконтекстуализация и ненадейно добра композиция от разнообразни детайли. Обратно на преработването, ъпсайклинга е промяна на обекта в нещо с по-висока стойност, без с това да се погубва изначалния материал. Животът по принцип има навика да ни изумява със своето разнообразие, а тази галерия е единствено още едно доказателство за това.

Галерия ONE показва ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ план, който не би трябвало да има край 1- 21 октомври 2021 Изложба с фотографски...
Posted by on 
Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР