По време на тридесетгодишния период след демократичните промени аз не

...
По време на тридесетгодишния период след демократичните промени аз не
Коментари Харесай

Дикме: Най-много се краде при служебен кабинет, има невиждана омраза при Радев

По време на тридесетгодишния интервал след демократичните промени аз не съм виждал такава ненавист, каквато имаше при връчването на втория мандат от страна на президента Румен Радев.


Това сподели пред бТВ някогашният министър на земеделието Мехмет Дикме. Според него " най-вече се краде при служебни държавни управления ". Дикме предизвести, че сега се води институционална война и това е доста рисково за държавността.

В съпоставяне с други неща, които се приказват в други политически партии, записът, който беше пуснат от Радостин Василев, е като детска приказка. Много тревожни неща се приказват на закрити партийни съвещания, различен е въпросът, че няма кой да записва и да ги изкарва на показ.

Движение за права и свободи е партия, която заслужава да бъде в ръководството - има своята поддръжка, посланичество в Народното събрание, само че с това управление към този момент 10 години, то няма да бъде мечтан сътрудник, добави Дикме. Ако желаеме промяна на основния прокурор, би трябвало да зададем въпроса - реформирана ли е системата, и с кого ще го сменим този основен прокурор? Движение за права и свободи когато желае да взе участие в ръководството, също би трябвало да се запита - реформирано ли е, авторитетно ли е, или е автократно и властническо като управление и ръководство на партията, и по-скоро би навредило, в сравнение с да помогне, попита още Дикме. И по-скоро, в случай че Движение за права и свободи влезе в коалиция, то не 10 хиляди, а 100 хиляди души ще излязат на площада на митинг.

Политическа партия и ГЕРБ могат да създадат едно държавно управление, да се тушира институционалната рецесия, да се назначат хора на тези позиции с изтекли мандати, и да отидем на избори. И дай Боже, както в Турция гласоподаваха 90%, нека и при нас има такава изборна интензивност, предложи Дикме./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР