По време на тазгодишното си участие на най-голямото изложение за

...
По време на тазгодишното си участие на най-голямото изложение за
Коментари Харесай

Telemetry X : Виртуален учител и навигатор от Lamborghini

По време на тазгодишното си присъединяване на най-голямото ревю за потребителска електроника в света- CES в Лас Вегас, Automobili Lamborghini показва забавна нова концептуална разработка по тематиката виртуален преподавател, навигатор и телеметрия.

Новата създаването на Automobili Lamborghini се назовава Telemetry X и съставлява интернет и бордово обвързвана система, в която са свързани три съществени модула- Real Time Remote Garage (за отдалечено образование на стила на управление), Biometric Data System и Digital Co-Pilot (дигитален навигатор).

Функцията за отдалечен преподавател е осъществена благодарение на 5G свързаността на автомобила и разрешава транспорт и запис, както видео, по този начин и на данните от автомобила, с помощта на което лидерът може да направи или получи разбор, както след сесия на пистата, по този начин и в действително време, от страна на професионален водач.



Концептуалната система е в положение да записва също по този начин и частични биометрични данни на лидера, които също могат да бъдат оценени.

Двете системи работят дружно с функционалността Digital Co-Pilot, която съставлява бордови самодеен гласов помощник, който е в положение да проучва времената за обиколка и да дава потребни инструкции за възстановяване на спортните линии, точките на прекъсване и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР