По време на скорошно специално комедийно шоу в Netflix, Том

...
По време на скорошно специално комедийно шоу в Netflix, Том
Коментари Харесай

Ето колко пари е загубил NFT звездата Том Брейди от фалита на FTX

По време на скорошно особено комедийно шоу в Netflix, Том Брейди се оказа обект на насмешки от група комици, припомняйки си разнообразни произшествия от дългата му кариера в NFL и по-късно.

Въпреки че доста смешки бяха ориентирани към злополуките му на теренa, комикът Ники Глейзър се прицели в регистрираната загуба на Брейди от $30 милиона в крипто.

Шегата на Глейзър се концентрира върху присъединяване на Брейди във FTX, подигравайки се с ролята му на дипломат.

Този комедиен удар произлиза от дело, заведено през лятото на 2023 година против голям брой посланици на FTX, в това число Брейди, потвърждавайки, че техните утвърждения са предиздвикали клиентите да се причислят към платформата, която в последна сметка банкрутира в края на 2022 година

Връзката на Брейди с FTX включваше снимане на реклами и наличие за обществените медии, за което той получи $30 милиона, най-вече в FTT токена на борсата.

Въпреки това, когато FTX се срина, което направи токените му безполезни, Брейди и някогашната му брачна половинка Жизел Бюндхен, която също получи отплата за изявите си в реклами на FTX, претърпяха обилни финансови загуби.

Съобщава се, че след рухването на FTX Брейди се е опитал да се свърже със Сина Надер, началник на партньорствата на FTX, за помощ. Надер обаче не е била разполагаем заради спешна среща с някогашния основен изпълнителен шеф на FTX, Сам Банкман-Фрийд, който по-късно беше задържан през януари 2023 година по разнообразни обвинявания в машинация. През март 2024 година Банкман-Фрийд беше наказан на 25 години затвор и санкциониран с над $11 милиарда, отбелязвайки един от най-големите случаи на машинация в историята.

Хумористичното отношение на Глейзър към крипто неволите на Брейди, въпреки и занимателно, може да не отразява изцяло истината, защото загубите на Брейди произтичат от връзката му с FTX, а не от директните вложения в криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР