По време на самоизолация, като възможностите за нови и ефектни

...
По време на самоизолация, като възможностите за нови и ефектни
Коментари Харесай

Роузи Хънтингтън-Уайтли - красива и на 15

По време на самоизолация, като опциите за нови и ефектни фотоси за обществените мрежи бяха сведени съвсем до най-малко, доста звезди избраха да се разровят из старите си албуми и да зарадват своите почитатели с архивни фрагменти .

Ние, несъмнено, нямаме нищо срещу, тъй като по този начин можем и по-лесно да преценим чия хубост е естествена и при кого са играли скалпелът и филърите.

Роузи Хънтингтън-Уайтли е една от дамите, която елементарно може да ни омае с визията си. И нас, както и Джейсън Стейтъм...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rosie HW (@rosiehw) на Май 14, 2020 в 4:47 PDT

Оказва се, че моделът разтуптява мъжките сърца не от през вчерашния ден и през днешния ден , а от дълги години, тъй като постоянно си е била хубавица.

Тя разгласява в профила си в Instagram първите си снимани полароидни фрагменти като модел от 2003 година На тях виждаме, че има още много да учи за позирането пред камера, само че естественият сексапил е на разположение.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от jasie_ultimate (@jasie_ultimate) на Май 20, 2020 в 6:45 PDT

Днес Роузи към този момент има дълъг стаж пред камера и за фотосите за Instagram още веднъж си проличава професионалният й метод. Но целите й се простират надалеч извън модата и фамилията е преди всичко, а след него - специалността.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР