По време на събитие, наречено "предварителен преглед на бъдещето на

...
По време на събитие, наречено "предварителен преглед на бъдещето на
Коментари Харесай

Pokémon създаде игра, в която играете докато спите

По време на събитие, наречено "предварителен обзор на бъдещето на Pokémon ", компанията Pokémon разкри нова облачна услуга и проект за преобразяване на съня в развлечение. През 2020 година ще се появи на пазара нова игра, наречена Pokémon Sleep, при която сънят ще се отразява на геймплея.

Според Pokémon, задачата на нововъведението е да даде на играчите причина да бъдат радостни, че се разсънват заран, осведоми The Verge. Компанията си партнира с Nintendo по отношение на ново устройство за следене на съня, наречено Pokémon Go Plus +, което ще се свърже с известната мобилна игра, която ще получава актуализации на геймплея, проектирани от съня и почивката.

Новата облачната услуга, която презентираха от компанията, се назовава Pokémon Home и разрешава на потребителите да събират всичките си хванати чудовища от разнообразни игри на едно място. В началото на 2020 година ще бъде налична за iOS, Android и Switch и ще се свърже с необятен набор от модерни покемонови заглавия, в това число Pokémon Go, Pokémon Let's Go, идния Sword и Shield, както и предходната 3DS облачна платформа Pokémon Bank. Ще може да се употребява освен за ръководството на уловените покемони, само че и при извършване на покупки.

Също по този начин по време на събитието беше разкрита нова версия на Detective Pikachu, играта Nintendo 3DS. "Детайлите на тази игра са към момента мистерия ", декларират от компанията. Междувременно, франчайзът се уголемява и в Китай с първото си публично издание в страната - нова версия на безплатната игра RPG Pokémon Quest в партньорство с китайския интернет колос Netease. Следващата мобилна игра от поредицата, основана в партньорство с DeNA, се назовава Pokémon Masters и ще включва доста от най-забележителните треньори, включени в предишните мачове на покемоните.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР