По време на предизборната кампания за 48-ото Народно събрание, която

...
По време на предизборната кампания за 48-ото Народно събрание, която
Коментари Харесай

Новините и публицистиката на NOVA и NOVA NEWS със специален проект - „Изборът на България. Въпрос на парламент“

По време на предизборната акция за 48-ото Народно заседание, която стартира през днешния ден, публицистите на NOVA и NOVA NEWS ще проследят настоящите тематики в специфични рубрики, аналитични мнения, предизборни диспути, самостоятелни участия и лидерски изявленията, обединени в предизборния план „ Изборът на България. Въпрос на парламент “. Те ще обезпечат на феновете цялостно осведомително покритие и обективно показване на целите на участващите в акцията партии и техните претенденти.

От понеделник (5 септември) Николай Дойнов започва поредицата „ Интервюто в Новините на NOVA “ с извънредни срещи по значимите за обществото тематики. Негов първи посетител е вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова.

Качествена публицистика ще предложат настоящите излъчвания на NOVA, които се завръщат през есенния ефирен сезон. Сутрешният блок „ Здравей, България “ стартира в нормалния час – 6:00 ч. и продължава до 9.30 ч. с водещи Мира Иванова и Виктор Николаев. Те ще проведат поредност от предизборни диспути и изявленията на политическите водачи, кандидати за доверието на българските гласоподаватели.

От 3 септември водещата Анна-Мария Конова ще разяснява най-актуалните събития от миналата седмица в „ Събуди се “ всяка събота и неделя сред 7:50 и 11:00 ч. Тя ще беседва с представители на необятен набор партии, водачи на листи и представители на цивилен квоти. По време на предизборната акция стартира нова графа – „ Обещанията “ с създател Нели Тодорова. В нея ще бъдат показани главните политики на партиите за приходите, налозите и ограниченията за справяне с възходящата инфлация. В познатото време с нови сезони започват и авторските рубрики на Десислава Банова–Плевнелиева, Мариян Станков-Мон Дьо и Красимир Боев.

С нови документални разкази се завръща „ Темата на NOVA ” към този момент в събота. На 3 септември репортерът Стоян Нешев и операторът Росен Илиев ще потърсят отговори на въпросите: за какво рецидивистите на пътя се усилят и за какво някои от тях се измъкват с леки санкции. След тежката злополука на 5 юли тази година на бул. „ Черни връх ” в София, нескрито излязоха редица пороци в правораздаването. Кой е виновен и могат ли да бъдат спрени рисковите водачи? – отговорите предстоят в „ Правосъдие в спешната лента ”.

„ На фокус с Лора Крумова “ ще бъде в ефира на NOVA от 4 септември в 16:30 ч. със мощна журналистика, завладяващо наличие и типичния за предаването нетрадиционен взор към събитията от България и света. Всяка неделя по време на предизборната акция наложеният публицист Лора Крумова ще организира диалози с главните политически водачи и след централната емисия на Новините на NOVA в „ На фокус: Изборът на България “.

От 5 септември в 16:10 ч. в „ Пресечна точка “ журналистът Михаил Дюзев ще предложи уголемен коментар и полемика по значимите и поляризиращи тематики от деня благодарение на трима радикално разнообразни събеседници с въздействие в обществото. Кандидатите, които ще се борят за вота на гласоподавателите на 2 октомври, също ще се изправят в пряк конфликт и в „ Пресечна точка “.

Информационният канал NOVA NEWS интензивно ще отразява предизборната акция в предаванията „ Твоят ден “ с Лора Инджова, „ Денят от близко “ с Наделина Анева и „ Офанзива “ с Любо Огнянов, където претенденти за депутати от разнообразни партии ще показват своите стратегии и цели. По NOVA NEWS започва и емблематичното предаване „ Челюсти “ с създател и водещ Диана Найденова от 13 септември. Познатият формат за конфликт на отзиви ще се излъчва всеки вторник и четвъртък, незабавно след централната емисия на медията в 20:00 ч.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР