По време на предизборната кампания партиите в Обединени патриоти нагорещиха

...
По време на предизборната кампания партиите в Обединени патриоти нагорещиха
Коментари Харесай

"Патриотите" ще решават проблемите си на коалиционен съвет, но не е ясно кога

По време на предизборната акция партиите в " Обединени патриоти " нагорещиха връзките си и във Вътрешна македонска революционна организация върнаха тематиката за събаряне на водача на " Атака " Волен Сидеров от поста му на ръководител на парламентарната група. Днес във Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ заговориха за привикване на съдружен съвет, в който този въпрос да бъде разискван. Никоя партия не се ангажира със привикване на съдружния орган.

" Всяко събиране на съдружния съвет е добре пристигнало. Всъщност тази институция на обединението не действа, както е известно, макар многократните опити на Вътрешна македонска революционна организация да събираме този орган на обединението ", сподели заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

" Въпросът е до каква степен обединението съществува, тъй като изказванията и акцията, която беше извършена от един от участниците в обединението и изборния развой, ни дава съображение и се чудим имаме ли сътрудник или съперник ", запита риторично Веселинов. Той посочи, че приказва за Волен Сидеров. Веселинов добави, че всяка от партиите е била в задоволително комплициран избирателен развой и занапред ще се събират и ще вземат решение неща.

" Ние не желаеме да сме плебеи на страстите. Вътрешна македонска революционна организация ще има на следващия ден съвещание на изпълнителния си комитет, ще проучваме, ще мислим, ще гледаме какви са вероятностите ", сподели още Веселинов.

Отношенията в " Обединени патриоти " са такива, каквито са били до момента, разяснява водачът на НФСБ Валери Симеонов. " Минаха изборите, търсите отново някакъв скандал. Няма скандал. Няма да разясня моите сътрудници, както не съм ги коментирал две години и половина. " Той добави, че връзките в " Обединени патриоти " ще се разискват в съдружен формат.

Симеонов добави, че може и да има промени в НФСБ, което ще бъде решено от политически съвет след слабите резултати на изборите.

Волен Сидеров не разяснява. Подмина публицистите в коридорите на Народното събрание и избяга.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР