По време на поредния ултразвук преглед на бременната му жена,

...
По време на поредния ултразвук преглед на бременната му жена,
Коментари Харесай

Близнаци си устроили бой в корема на майката: вижте какво правят на видеозон

 Близнаци-си-устроили-бой-в-корема-на-майката-вижте-какво-правят-на-видеозон

По време на следващия ултразвук обзор на бременната му жена, благополучен баща от Китай снимал на видео занимателна сцена. Двете мъничета ненадейно почнали да се „ боксират “, като че ли се бият за повече място в утробата. Близнаците са си близнаци.

Близнаците са неповторимо събитие. На всички е ясно, че при тези деца постоянно има интервали, когато войните, стремежът да завоюват вниманието на мама и даже боевете са неизбежни.

Но тези два близнака стартират неразбирателствата си още в утробата на мама! По време на следващ видеозон татко от Китай снимал по какъв начин бебетата се борят в майчината вътрешност. След раждането на двете момиченца щастливите родители решили да споделят видеото в обществените мрежи.

Видеото събрало милиони гледания и бързо се популяризирало из мрежата. Самият татко, 28-годишият мистър Тао, споделя, че „ не е очаквал, че дъщерите му ще станат известни още преди раждането си “. По думите на мъжа, през цялата бременноста на брачната половинка му това надалеч не е единственият случай, когато дребните се „ биели “, само че и не всеки път враждуват: на един от ултразвук прегледите  видели по какъв начин двете дъщери се прегръщат една друга.

По думите на родителите, дъщерите им са идентични близнаци, които споделят една и съща амниотична торбичка в матката. Такива близнаци, наречени моноамниотични, са необичайност. Вероятността за сходна бременност е 1 към 60 хиляди.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР