По време на официалната церемония по приемственост в изпълнителната власт

...
По време на официалната церемония по приемственост в изпълнителната власт
Коментари Харесай

Дотук бяха обещанията, оттук нататък започват действията

По време на формалната гала по последователност в изпълнителната власт в Министерския съвет досегашният министър-председател Стефан Янев благодари на сътрудниците си за добре свършената работа, за връщането на вярата и на светлината в очите на българските жители.

" В миг на тестване, в миг на безсънни нощи и доста старания за състава на кабинета, който е пред вас, се надявам, че направихме България друга. Това е една добра база за бъдещи промени. Вярвам, че наследството, което оставяме след тези седем месеца, е точно в основата на веруюто, на кредото на партията, която е мандатоносител - смяната.

България се нуждае от смяна. Българските жители чакат смяна. Българските жители чакат в България да има правдивост, да има сигурност и те да живеят в една благоденстваща, естествена страна.

Всички тези провокации са извънредно ангажиращи за всички нас от състава на новогласувания кабинет, към който се числя и аз " - сподели Стефан Янев, който минути преди този момент се закле в Народното събрание като министър на защитата.

От своя страна новият министър-председател Кирил Петков показа насладата си, че с сътрудниците си не престават смяната, която са почнали преди седем месеца.

" С доста от вас работихме един до друг, с доста от вас имахме тежки задания, с които успяхме да създадем първи огромни стъпки в метода към една нова България. Една България, където стартира смяна на остарелия модел с бистрота, с нулева приемливост към корупцията.

Аз съм пръв сред равни. Дотук бяха обещанията, оттук насетне стартират дейностите. Така че да се захващаме за работа " - приключи Кирил Петков и дружно с новите си министри поздрави старите си сътрудници от двата служебни кабинета.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР