По време на миналогодишните избори пловдивският журналист Панчо Благоев, който

...
По време на миналогодишните избори пловдивският журналист Панчо Благоев, който
Коментари Харесай

Предизвестена ли е смъртта на Пейо? Още там, в Тайланд...

По време на миналогодишните избори пловдивският публицист Панчо Благоев, който от години живее в Тайланд, разгласява пост във Фейсбук, от който стана ясно, че на българската страна не й пука за българите в тази страна. Защото в Тайланд, който се простира на 2200 км от север на юг, няма българско посолство. Имало е преди десетина години в Банкок, само че било закрито и оттогава за съвсем всеки документ от Външно общително те поучават да си хванеш самолета до Ханой...

Е, в този момент стана ясно за какво българите в Тайланд са подложени на същински страдания за най-дребния документ, който би им бил необходим в Страната на усмивките. Стана ясно поради едно ликвидиране...

И в двата случая е забъркана станалата известна през последните дни Тъща. Тъщата, която удуши шурей си в този момент и която през 2010-а е била аташе, представящо се за дипломат, в задачата ни в Тайланд. Именно поради нея посолството ни в Тайланд е затворено, след като Красимира Трифонова подава тъжба за извършен към нея полов тормоз от страна на новия дипломат. Явно дамата не е преглътнала съществуването на дипломата Камен Величков. И взема решение да го погуби - за разлика от в този момент, тя унищожава " единствено "  кариерата на един потвърден дипломат с безумните си изказвания, които в последна сметка съгласно петчленния състав на КЗД се оказват  " неоснователни и недоказани ". 

Сега не се ограничи в заличаване на престиж, напряко посегна на живота на пречещия й Пейо Пеев - обикновения инженер, който съгласно Тъщата явно не е заслужен за щерка й. И го удуши, а по-късно опита и да го възпламени. Заедно с щерка си. 

Предизвестена ли е гибелта на Пейо? Докъде може да се разпростре възприятието за безотговорност на хората с власт? Има ли метод властимащи, в чието психологично здраве се съмняват и сътрудници, и познати, да бъдат спрени в точния момент? Непременно ли би трябвало да стане ликвидиране, с цел да разберем за какво десетки българи в Тайланд са сигурни, че на България не й пука за тях?  

Ще се откри ли някой, който да отговори на тези въпроси?

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР