По време на международното изложение във Франкфурт, Hyundai представя интересна ретро-футуристичка концептуална разработка

...
По време на международното изложение във
Франкфурт, Hyundai представя интересна
ретро-футуристичка концептуална
разработка
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: Ретро-бъдеще с Hyundai 45 EV Concept

По време на интернационалното ревю във Франкфурт, Hyundai показва интересна ретро-футуристичка концептуална разработка 45 EV, благодарение на която демонстрира част от дизайн, стилистичните и технологичните особености, които можем да чакаме от бъдещите електрически и електрифицирани модели на марката.

С 45 EV Concept от Hyundai отдават респект е на един от най-емблематичните модели в цялата си история- Pony Coupe Concept, детайли от дизайн на който могат да бъдат открити и в новата концептуална разработка.

Hyundai 45 EV Concept показва част от технологичните разработки, които компанията има намерение да интегрира в някои от бъдещите си серийни модели. Типичен образец тук е системата Camera Monitoring System (CMS), която замества класическите външни огледала с камери, които от своя страна имат самопочистваща се функционалност за повишаване на сигурността.

По отношение на интериора на 45 EV Concept, от Hyundai споделят, че дизайнът тук е вдъхновен от модерното място за живеене, с минималистичен жанр, богата употреба на дърво, текстил и кожа. От компанията са наблегнали съществено Серизно и върху инфо-комуникацията във вътрешността, като лидерът и пасажерът начело могат да управляват системата посредством прожекционен интерфейс.

С концепция за бъдещето на автономното управление, предните седалки на 45 EV Concept могат да се развъртат и по този начин водачът и неговият сателит начело могат да организират диалози лице в лице с намиращите се на втория ред седалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР