По време на международното изложение в Париж, което приключва днес,

...
По време на международното изложение в Париж, което приключва днес,
Коментари Харесай

VinFast с нови подробности за навлизането си в Европа

По време на интернационалното ревю в Париж, което завършва през днешния ден, виетнамският производител на електрически автомобили VinFast разгласи нови детайлности във връзка с анвлизането си на европейския пазар.

ще отвори своите първи три централни офиса в Германия, Франция и Нидерландия, а първият главен изложбен център ще одобри първите си гости през ноември тази година в Кьолн, Германия.

Малко по-късно, само че също по този начин през 2022 година, VinFast ще отвори изложбени центрове и в Париж, Ница, Берлин, Мюнхен, Франкфурт, Хамбург и Амстердам, а през първата четвърт на 2023 година марката ще стъпи публично и в Оберхаузен в Германия и Марсилия, Рен, Монпелие и Мец във Франция.

От VinFast споделят също по този начин, че сервизната мрежа на марката в Европа ще бъде доразвита и с мобилни екипи, които ще оферират разнообразни услуги- както сервизни, по този начин и като в допълнение обслужване по поддръжка.

Запазване на час за сервизно обслужване ще може да се прави посредством приложението за мобилни телефони на марката, като потребителите ще имат опция да избират сами къде да бъде осъществена срещата- в дома, на работното място или в сервизен център.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР