По време на Международния фестивал в Сочи, Русия, д-р Пламена

...
По време на Международния фестивал в Сочи, Русия, д-р Пламена
Коментари Харесай

Д-р Пламена Заячка, зам.-председател на АБВ и представител на ЛЕВИЦАТА! се срещна с Карин Кнайсл

По време на Международния фестивал в Сочи, Русия, доктор Пламена Заячка - дипломат на Фестивала и част от интернационалния учредителен комитет, се срещна с Карин Кнайсл - някогашен министър по европейските и интернационалните въпроси на Австрия. Те разискаха неуспеха на глобите и двойните стандарти. " Съединени американски щати и Европейски Съюз постановат общо 15,628 наказания на Русия. В същото време най-големите западни енергийни компании не напущат Русия ", уточни Кнайсл.

Заради политиката и вижданията си Карин е уволнена като министър и изгонена от Австрия, живее за малко във Франция, само че е изгонена и от там. Сега тя е началник на центъра ГОРКИ в Петербург. Самата тя споделя " Избрах Русия поради Свободата, в Европейските демокрации бях преследвана поради вижданията си. Когато станах министър, попитах какви разбори има в министерството за БРИКС и Шанхайското пространство - нямаше една дума ". Заячка акцентира, че по този метод Европа се самоизолира.

Заедно с представители от 180 страни по време на II Конгрес на посланиците и Международния учредителен комитет на Фестивала в Сочи, Заячка се срещна с ръководителя на австрийската делегация. Двете се сплотиха към мнението, че политиката на наказания вреди най-много на Европа, само че не стопира над 1000 представители от Германия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Белгия, Словения, Хърватска, Чехия, Румъния, Гърция и други да бъдат в Русия.

Заячка се срещна и със зам.-ръководителя на Россътрудничество - Павел Шевцов, който изрази вяра за скорошно възстановяване на връзките сред България и Русия.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8342Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед14682Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед10665Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед13828 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед20699Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед378792Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед162291Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126242Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118362Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежението  Валентин Вацев, ескалация, директен досег, натовски, американски, съветски войски, сигурна  Валентин Вацев, ескалация, директен досег, натовски, американски, съветски войски, сигурна
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР