По време на мандата си като народен представител в 47-мото

...
По време на мандата си като народен представител в 47-мото
Коментари Харесай

Стефан Шилев, ГЕРБ-СДС: Тепетата, реката и всички проекти на...

По време на мандата си като депутат в 47-мото Народно заседание и член на комисиите по „ Околната среда и водите “ и „ Култура и медии “ съм се стремял да работя в полза на България и на Пловдив. Като представител на опозицията на ръководството на четворната коалиция участвах в разнообразни законодателни начинания, настоявах за нарастване на бюджета на града ни и финансиране на разнообразни значими за Пловдив планове, като създаване на Дондуковата градина, реконструкцията на Концертна зала, установяване на място за Дом на операта, разпределяне на средства за здания на Математическа гимназия – Пловдив и ОУ „ Драган Манчов “.

С оглед галопиращата инфлация, от ГЕРБ-СДС предложихме увеличение финансирането на общинските чиновници, на районните структури на Министерство на околната среда и водите и на дейците на културата. Противопоставих се на управническия произвол при уволняване на почтени чиновници от държавната администрация.

Ако получа вашето доверие ще продължа да работя, защитавайки ползите на нашия град, настоявайки за пропорционално финансиране от държавния бюджет със София, за обосновано систематизиране на евросредствата съгласно задачите и целите на страната и града ни.

Пловдив заслужава по-добра пътна, само че също по този начин екологична, рекреационна, културна и спортна инфраструктура – целево финансиране за облагородяване на тепетата на Пловдив, река Марица, удвояване на околовръстния път, продължение на напъните за реализация на плана за водоснабдяване от каскада Въча, както и на по-гореизброените планове.

Всеки пловдивчанин ще може да задава своите въпроси и да споделя концепциите си в приемната на народните представители от Пловдив.

На изборите на 2-ри октомври ГЕРБ-СДС е с номер 24 в бюлетината.

 

Доц. доктор Стефан Шилев е на 48 година От 1998 година е учител в Аграрен университет – Пловдив (дисциплини: Микробиология, Екология на микроорганизмите, Управление на отпадъците, Технологии за преправка на твърди отпадъци). През 2003 година пази дисертация по Микробиология в Университета на гр. Кордоба, Испания.

Той е районен специалист към Европейската федерация по биотехнологии и координатор на български и интернационалните научни планове.

Бил е шеф на дирекция „ Екология и ръководство на отпадъците “ в община Пловдив (2012-2014), шеф на РИОСВ-Пловдив (2015-2020) и Председател на Общото заседание на Аграрен университет.

Официален преводач по испански език към Министерство на външните работи. Женен с две деца. Народен представител в 47-то Народно заседание.

Купуването и продаването на гласове са закононарушения. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР