По време на коледните празници стана ясно, че певицата е

...
По време на коледните празници стана ясно, че певицата е
Коментари Харесай

Рита Ора между Перник и Бузлуджа

По време на коледните празници стана ясно, че певицата е в България, с цел да снима новия си видеоклип, а не щеш ли пристигна момента той да бъде показан. Рита Ора пусна три тийзъра в Инстаграм профила си и сигурно нямаме самообладание на следващия ден да се появи цялото видео към новата й ария Bang с присъединяване на Дейвид Гета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Още повече че виждаме изпълнителката, облечена в българска национална носия на фона на пернишки квартал, след което фотосите се придвижват на Бузлуджа, като за задачата екипът от Англия е получил особено позволение от регионалния шеф на Стара Загора Гергана Микова.

Цели четири снимачни дни е имала Рита Ора в България, само че все пак съумя да се скрие от почитателите си. Това сигурно не е първото й идване в страната ни, тъй като през 2018 г. певицата беше звездата на музикалния фестивал MTV Varna Beach, който се организира край брега на морето.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Любимо ни е това момиче, което е родено в Прищина, Косово, само че още когато е доста дребна албанските й родители се реалокират във Англия. Както знаем корените на не по-малко известната Дуа Липа също ни водят на Балканите. Тя е родена в Лондон, само че родителите й са от Косово. Когато е дребна, те се връщат в родното си място, само че младото момиче, едвам 15-годишно, отпътува още веднъж за Англия, с цел да учи в Sylvia Young Theatre School в гонене на музикалната си фантазия. Другото общо сред тях е, че тя също снима видеоклип в България към песента Break My Heart, чиято премиера беше през март 2020. Певицата е снимала само измежду декорите на киноцентър „ Бояна “, като огромна част от екипа и танцьорите са били българи.



Отново измежду декорите на „ Бояна “ през 2011 година английската певица Джеси Джей снима видеото към песента си Nobody’s Perfect, като статистите в него са българи.



През 2015 година пък квартал „ Ботунец “ се трансформира в снимачна площадка на британците от Years & Years, като екипът, с изключение на режисьора и оператора, е напълно български. Тогава Виктор Велков, продуцент на плана от българска страна, показа, че за три дни били готови декори, хора, среда, след което музикантите снимали видеото към песента си Eyes Shut за два снимачни дни.



 
Музика по време на пандемия – задачата е допустима с Dead Man’s Hat

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР