По време на днешното съдебно заседание защитата представи болничен лист.

...
По време на днешното съдебно заседание защитата представи болничен лист.
Коментари Харесай

Оставиха шеф Токев под домашен арест

По време на днешното правосъдно съвещание отбраната показа болничен лист. В залата стана ясно, че Токев е получил алергична уртикария в ареста.

Първоначално беше арестуван за 72 часа, а по-късно беше освободен от против гаранция от, само че Софийската районна прокуратура стачкува избраната мярка.

Според съда има заплаха обвиненият да извърши ново закононарушение, също така

Съдът посочи още, че закононарушението е осъществено в изпитателен период по друго дело за същото закононарушение. В залата известният готвач съобщи, че съжалява за случилото се.

След като бе пуснат под гаранция, с пост в профила си във „ Facebook “.

„ Съжалявам. Случилото се е неприемливо! ", написа той и даде обещание да работи за възобновяване на доверието към него.

В правосъдната зала през днешния ден неговият юрист Иван Антонов съобщи, че митингът на държавното обвиняване е безпочвен, тъй като клиентът му няма да се укрие от закона.

„ Токев има непрекъснат адрес, на който живее със фамилията си. Той не е персона със повишена социална заплаха. Дава работа на 25 души, работи по 16 ч. дневно. Не виждам по какъв начин би се укрил “, сподели юрист Антонов в негова отбрана.

Шеф Андре Токев още веднъж повтори пред съда, че съжалява за случилото се и пожела да не му бъде налагана най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража”.

Съдът постанови мярка „ домакински арест” и анулира гаранцията от 3000 лева Андре Токев няма право да напуща адреса на местоживеене, без да уведоми правосъдните органи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР