По време на аудиенцията на президента Радев при кралица Елизабет

...
По време на аудиенцията на президента Радев при кралица Елизабет
Коментари Харесай

Десислава Радева подари на кралица Елизабет II брошка


По време на аудиенцията на президента Радев при кралица Елизабет II са били разменени дарове. Те са част от протокола на събитието и се дават в символ на почитание.

Държавният глава е занесъл на кралицата икона на Света Богородица от 18 век.

Съпругата му Десислава Радева също е направила подарък – брошка от сребро и камъни „ Сваровски”. Идеята е на дизайнерката Ина АссА. Орнаментите на брошката са въодушевени от националните хора и ръченицата.



„ Идеята за хорото е точно по тази причина, че се държите за ръце или пък сте в една общественост като обществено заседание. Аз видях този претекст върху една завивка, нещо толкоз нормално на пръв взор, може да бъде ентусиазъм за нещо напълно друго, а точно за тази брошка”, разяснява дизайнерът Ина Асса пред Нова телевизия.

В същото време доста българки обърнаха по-специално внимание на облеклото на Деси Радева и Кралицата.



Президентската брачна половинка употребява смесен привет на срещата с кралската персона. Тя се здрависа с обитателката на Бъкингамския замък и в същото време направи поклон, както се чака от дамите, които се срещат с Елизабет II. Този вид поздравяване е доста обичан на английската министър-председателка Тереза Мей. Тя постоянно употребява тази комбинирана техника при среща с главата на монархията.



Кралицата бе необятно усмихната в изчистена розова рокля в типичния ѝ жанр. Двете дами бяха с черни обувки със междинна височина и черни чанти, като Радева бе избрала кадифен клъч.

Той бе комбиниран с тънкия колан, който преминаваше през кръста на първата дама на България и рокля в кралско синьо със 7/8 ръкави и дължина малко под коляното. Косата на Радева бе прибрана в семпло кокче на врата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР