По-възрастните от популярните личности много добре знаят тежестта на славата

...
По-възрастните от популярните личности много добре знаят тежестта на славата
Коментари Харесай

Шварценегер се ваксинира и гръмко призова: "На който му се живее, да ме последва!"

По-възрастните от известните персони доста добре знаят тежестта на славата и отговорността, която носят. Затова и употребяват трибуната на своята известност доста деликатно. 

Виж още: Как се трансформираха огромните звезди от паметния сериал " Под прикритие "

Пример за това е Арнолд Шварценегер, който даже няма потребност от показване. В последните месеци той направи значително политически изявления, критикувайки някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, само че в последните часове влезе в медийното полезрение по различен мотив - имунизира се против COVID-19.

Виж още: Коя ще е новата Саманта в " Сексът и града "? Ще забележим ли транссексуална в компанията на Кари Брадшоу?

Видеото нагоре е оповестено в персоналния ми Instagram профил. " Днес беше прекрасен ден. Никога не съм бил по-щастлив да се нареждам на опашка. Ако сте рационални, запишете се за имунизиране. Елате с мен, в случай че желаете да живеете ", написа той под късото видео. В късия запис Шварценегер не приказва като се изключи смешка, която си прави. " Пусни иглата ", споделя той, което е откъс от коледната класика " Коледата невъзможна ". 

Виж още: Любо от " Игри на волята " с пряк " диалог " с Дуейн Джонсън - Скалата

Както е известно, след имунизация, имунизираният би трябвало да бъде следен в продължение на 15 мин. Шварценегер се похвали, че персонално кметът на Лос Анджелис е следял за положението му. 

Виж още: Любовта ѝ отива: Демет Йоздемир най-сетне призна за новата си връзка, разяснява я еднопосочно

Последната изява на Арнолд Шварценегер беше по отношение на насилието в Капитолия. Тогава той назова Тръмп " най-лошият президент ", само че и загатна за нацисткото минало на татко си. Във видеото той съобщи, че е израснал обкръжен от хора, които са пиели, с цел да не помнят своята виновност, че са били част от най-лошия режим в историята. " Моят татко се прибираше пийнал ", показа тогава той, само че и съобщи, че не упреква татко си, защото той е бил заблюден от лъжите преди години.

Изображение: https://www.instagram.com/schwarzenegger/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР