По въпроса с чумата около домашните животни институциите са реагирали

...
По въпроса с чумата около домашните животни институциите са реагирали
Коментари Харесай

ГЕРБ отвърна на удара: Нинова лъже всеки ден


По въпроса с чумата към домашните животни институциите са реагирали съответно. Мотивацията на Нинова да се занимава с политика е на ръба на националната сигурност.

Това съобщи по време на брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„ Това е жена, която лъже всеки ден, методично и професионално. Единствено, когато загатва името на партията си, не лъже. На всичко от горната страна е и страхлива “, изясни националният представител.

По думите му дейностите на Българска социалистическа партия и безотговорното държание към момента са провокация против националната сигурност.

„ Очаквахме госпожа Нинова да даде конференция по тематиката за Бенчо Бенчев “, изясни още Биков, като добави, че водачът на социалистите реагира на този голям скандал с един статус.

„ За нас е озадачаващо бягането ѝ от тази тематика “, съобщи още той.

Депутатът изрази подозрението на партията, че в Българска социалистическа партия действат черни каси и че ще сезират съответните органи по въпроса.

Във връзка със скандалния общински консултант Биков се обърна към президента Румен Радев с въпроса знае ли, че неговата партия е употребила помощта на Бенчев по време на неговата акция.

„ Проблемът е в това, което не написа в Сметната палата “, уточни той, като добави, че се съмнява да се даде отговор на този въпрос.

Междувременно депутатът Александър Ненков изясни, че в дейностите на Българска социалистическа партия вижда офанзива, тъй като другояче не могат да отговорят съответно.

„ Българска социалистическа партия доста приказват за бистрота “, уточни той, като добави, че непрозрачно е била финансирана акцията на президента.

„ Това безочливост ли е да излизат и да приказват за неща, за които нямат ни най-малкото право “, съобщи още депутатът.

Ненков отговори на Българска социалистическа партия по въпроса с европейските фондове.

„ Европейските фондове стопират не поради бенефициентите, а поради ръководещите органи “, безапелационен бе той.

„ Те могат да напишат и най-прекрасния документ, само че има доста значимо изискване и то е кой извършва тези стратегии “, добави депутатът във връзка визията на Българска социалистическа партия.

Той зададе въпроса може ли някой да каже Българска социалистическа партия по кое време са поели отговорност обществено.

„ Тяхното предпочитание е да влязат във властта по задния метод “, изясни още депутатът.

Според него президента и Българска социалистическа партия директно вървят против страната и желаят да я вкарат в политическа рецесия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР