По-важни астро-събития: Ингресия (преминаване) на Венера в Козирог на 26

...
По-важни астро-събития: Ингресия (преминаване) на Венера в Козирог на 26
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

По-важни астро-събития:

Ингресия (преминаване) на Венера в Козирог на 26 ноември.

Новолуние в символ Стрелец на 26 ноември в 17:07ч.

Нептун става пряк (D) на 27 ноември.

Меркурий в тригон с Нептун на 28 ноември

Венера тригон с Уран на 28 ноември – удобно за креативен и обществени контакти, планове, сантиментални срещи и запознанства, забавни срещи и непредвидени съвпадения. Възможни са непредвидени финансови приходи, облаги или дарове. Тези дни са подобаващи да се измъкнете от рутината, да потърсите нови развлечения, завършения и флиртове.

Меркурий в секстил със Сатурн на 30 ноември

Втората половина на седмицата е уместно време за започване на осъществяването на добре квалифицираните и премислени проекти. Благоприятно е за нови начинания. Подходящ миг за сключване на значими съглашения и нови съдействия, за решение на правни въпроси, договаряния, подписване на покупко-продажби и контракти, пътувания и обмисляне. Благоприятен интервал за бизнес и сантиментални познанства, за подсилване на връзките с близки.

Луната през седмицата минава през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей.

Благоприятни дати за подкастряне – 25, 26, 27, 28, 30 (след 11:07ч) ноември, 1 декември

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

25.11. 19:31 - 26.11. 10:12
28.11. 12:51 - 28.11. 14:34
30.11. 05:58 - 30.11. 22:14

Овен –През тази седмица имате всички шансове да се докажете на доста по-високо равнище от досегашното. Вие се справяте доста добре. Имате позитивни резултати в работата. Ще откриете нови благоприятни условия, с цел да изследвате личния си вътрешен свят. Добър интервал за обмисляне, промени, промени, както частни, по този начин и публични. Въпреки това, бъдете внимателни. Трябва още веднъж да разсъните вътрешният си пламък. Променете вътрешният си натюрел. През идващият интервал, който е доста сполучлив, е належащо да усетите хармонията на живота и да деянията широчината на възприятията си. Могат да се основат дълбоки привързаности и топли другарски връзки.

Благоприятни дни – 26, 27.11.; 01.12.
Бъдете деликатни – 29, 30.11.

Телец –Бъдете внимателни и деликатни през новата седмица. Старайте се да не допускате неточности, които могат да ви излязат солени. Използвайте времето, с цел да сложите в ред настоящите си каузи. Всичко, което се случва е за ваше положително. Нещо, което е значимо за вас е на път да се реализира или най-малко да напредне в развиването си. В главата ви се раждат доста нови хрумвания и това ви ентусиазира. Очертайте си ясни цели, основаващи се само на вашите потребности и потребности и не се обвинявайте, че сте останали длъжни на някого. Намирайте задоволително време за себе си и за отмора.

Благоприятни дни – 29, 30.11.
Бъдете деликатни – 25.11.; 01.12.

Близнаци – В началото на седмицата ще бъдете много податливи и инертни, след това ще се мобилизирате. Животът непрестанно подмята нови провокации по пътя ви. Тези дни могат да се появят изцяло непредвидени проблеми. Външните условия оказват негативно въздействие върху персоналния ви живот. Малките недоразумения наподобява ви изнервят. Намерете отдушник на страстите, само че не позволявайте те да надвиват над разсъдъка. Няма да решите проблемите си като викате против тези, които ви интересуват най-вече. Въздържайте се от такива прояви и не действайте импулсивно. Отделете време умишлено да се отпуснете.

Благоприятни дни – 01.12.
Бъдете деликатни – 26, 27.11.

Рак – В понеделник може да преживеете нечуван напредък на духа и ентусиазма - уви, не всеки път уместни. Може да се срещнете с другари, с които скоро не сте се виждали. Възможни са домашни проблеми, а дружно с това и много нерви. Ако има проблеми с любовта ви и това не е изключено, евентуално се дължи на вашето егоистично държание. Вие сте упорити, извънредно раздразнителни и избухливи, най-малките неща елементарно могат да ви предизвикат. Нищо чудно, че ви нервира и колегата ви. Трябва да упражнявате повече самоконтрол. Подходящо е за покупки, за които от дълго време мечтаете.

Благоприятни дни –25.11.
Бъдете деликатни – 29, 30.11.

Лъв – Периода е подобаващ за нови промени, само че не предприемайте нещо непринудено, безогледно, не трябва да рискувате. Само в случай че сте възнамерявали някакви дейности или промени в живота си от преди, само че по някаква причина още не сте ги осъществили, в този момент е времето за тяхното осъществяване. Ще се чувствате отлично, като че ли сте разкрили своето второ дихание. В понеделник не хранете огромни очаквания, това не е вашия ден. По-успешни ще са вторник и сряда. Не е изключено да ви изненадат непредвидени условия. Необходимо е вярно да се отнасяте към колегата си, по същия метод, по който бихте желали да се отнасят с вас, с същинско схващане.

Благоприятни дни –26, 27.11.
Бъдете деликатни – 25.11.; 01.12.

Дева – Новата седмица ще бъде градивна и удобна за вас. Възползвайте се оптимално от положителните благоприятни условия. Ще се сблъскате с някои спомагателни и необикновени провокации. Това може да бъде конкурентен сътрудник или нова задача. Отделете време да отработите тази нова обстановка и не се опасявайте! Вярвайте в себе си и използвайте цялостния си капацитет, с цел да покажете най-сетне това, на което сте способни! Като цяло ще доминира положителното въодушевление. Проблемите ви ще си намерят своето решение. Бъдете поредни в дейностите си.

Благоприятни дни – 25, 29, 30.11.
Бъдете деликатни –26, 27.11.

Везни – Възможни са изненади в персоналните или деловите връзки. Ако в някоя от тези области имате нерешени проблеми, в този момент те могат да изплуват на повърхността. По-добре е да бъдете авансово готови да реагирате по-бързо на това, което се случва. През идващите дни може да ви минат мисли за смяна на местоработата. Сега измененията могат да бъдат в действителност сполучливи, само че единствено в случай че сте подготвени за тях. Вашата вътрешен глас ще ви помогне да вземете верните решения. Във вашия любовен живот всички варианти са отворени и налични.

Благоприятни дни – 26, 27.11.; 01.12.
Бъдете деликатни – 29, 30.11.

Скорпион –Планетите настоятелно предлагат да не бездействате, а да употребявате случаите да предприемете нещо в собствен интерес, само че избягвайте да вземате прибързани и не добре премислени решения. Постарайте се да бъдете търпеливи към дребните дефекти на другите. Ще се наложи да извършите взаимни отстъпки, в случай че желаете да вървят нещата добре. Концентрирайте се върху това, което е в действителност значимо за вас. Условията се трансформират и скоро вие може да сте в доста по-изгодна позиция. Свободните от вас ще имат късмет да се срещнат с нова обич при малко необикновени условия.

Благоприятни дни – 29, 30.11.
Бъдете деликатни – 25.11.; 01.12.

Стрелец – Вашето енергийно равнище е сносно уравновесено, което ви прави физически пригодни за добра работа. Вие проявявате подготвеност и отговорност при осъществяване на отговорностите си. Подхождате рационално и креативен към дилемите си. Бъдете в подготвеност бързо да променяте проектите си съгласно събитията Трябва да се възползвате от удобните условия, с цел да придвижите напред плановете, които са значими за вас. Лесно е да предизвикате възторг с вашите хрумвания у другите. Разпределяйте времето и силите си по този начин, че работата да не заема цялото ви време, а да ви остава такова и за персонални удоволствия и развлечения.

Благоприятни дни – 01.12.
Бъдете деликатни – 26, 27.11.

Козирог – Чувствате се самоуверени и се намирате в добра физическа форма. Не се страхувате да поемете нови провокации. Обмисляйте деликатно всеки собствен жест. Можете да слушате препоръките на вашите другари и познати, само че окончателните решения би трябвало да вземате сами. Тази седмица се чувствате изключително щастливи, изключително, в случай че има кого да обичате. Хармонията и разбирателството ще преобладават във вашата връзка. Венера изостря желанията ви за земни удоволствия. Високо напрежение в възприятията и непредсказуеми увлечения. Нежността ви може да се трансформира в ярка пристрастеност.

Благоприятни дни –25.11.
Бъдете деликатни – 29, 30.11.

Водолей –Пред вас ще се отворят нови благоприятни условия и ще зародят нови изкушения през новата седмица. Възможно е да почувствате мощен прилив на сили, които търсят излаз, заради това доста от вас могат да подложат на значително преразглеждане актуалните си позиции и да обмислят опцията за смяна на бизнеса (или в персонален план). Спокойствието е от първостепенно значение, по тази причина се пробвайте да намерите време за медитация, релаксация, молебствия или други духовни техники. Би било идеално да прекарате малко време измежду природата, просто поглъщайки галактическите сили и зареждайки себе си.

Благоприятни дни –26, 27.11.
Бъдете деликатни – 25.11.; 01.12.

Риби – Седмицата ви носи доста сили и сила. Благоприятно е времето за промени, стига да сте настроени съществено за тях. Ще бъдете задоволително преносими и целеустремени. Ще си поставите съществени цели, които ще изискват освен огромно самообладание и убеденост, само че най-важното - планомерни дейности. Към края на работната седмица е допустимо да се почувствате малко мързеливи и изтощени, което ще ви направи разсеяни в работата. Забелязвайте дребните ежедневни наслади, които са към вас. Те наподобяват на благи пеперуди. Ако бъдете задоволително деликатни, ще почувствате лекото допиране на пърхащите им крилца.

Благоприятни дни – 25, 29, 30.11.
Бъдете деликатни –26, 27.11.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР