“По-унизително Народно събрание ние не сме имали!”. Това обяви пред

...
“По-унизително Народно събрание ние не сме имали!”. Това обяви пред
Коментари Харесай

По-унизително Народно събрание ние не сме имали!, смятат от партия „Има такъв народ”

“По-унизително Н ародно заседание ние не сме имали!” . Това разгласи пред БНР Тошко Йорданов, зам.-председател на партия „ Има подобен народ”.

“Вие спомняте ли си през всичките години обратно ръководство имало ли е друга власт, която по този начин обезверено да се е вкопчила в депутатските банки и да отхвърля да си тръгне. Дори комунистите на Жан Виденов едно време не постъпиха по този метод . И разликата е, че сега ни ръководят мутрокомунисти, престъпни детайли с комунистическо минало ", добави той. Според него по-големият проблем на обществото сега са “окопалите се в Партийния дом псевдодепутати” .

По думите му трети експертен антикризисен кабинет, който се предлага, значи ръководство на ГЕРБ и на статуквото. “Статуквото е негласна коалиция сред ГЕРБ, Обединените патриоти и Марешки, който се чуди по какъв начин да се върти във всички направления по едно и също време, потвърждавайки, че е самостоятелен и подкрепяйки в това време това ръководство. Още повече, че Мустафата (бел.ред - Мустафа Карадайъ) сподели, че би трябвало да е с министър председател, излъчен от най-голямата политическа мощ, което е ГЕРБ. Това е непоносимо като политическо държание ", уточни Йорданов.

За освобождението на Росица Кирова - регионалният координатор на “Има подобен народ” във Видин, поради това, че се качи в джипа на Бойко Борисов, Тошко Йорданов съобщи: “Тя е задоволително огромен човек, със самочувствие, опит и мозък в главата. След като е взела някакво решение, което тя има цялостното право да направи, тъй като е свободен жител, само че нарушава разпоредбите на партията в която е, ние въпреки това сме в цялостното право да постъпим по този начин, както е уставът и задачите ни. Нищо ужасно не е станало”.

За възможни бъдещи политически обединения Йорданов сподели, че е доста рано да се вършат прогнози. “Това, което е пределно ясно, е, че ръководство с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не е допустимо. Абсурдно е да се ръководи с мафията ", акцентира той.

Тошко Йорданов сподели, че както той, по този начин и останалите членове на партията вървят на митинга, само че не развяват партийни флагове, тъй като “това е митинг на жителите и настояванията са граждански”.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР