По указания на вицепремиера Екатерина Захариева посланикът на България в

...
По указания на вицепремиера Екатерина Захариева посланикът на България в
Коментари Харесай

Външно министерство опитва да реши проблема с тестовете на шофьорите на гръцката граница

По инструкции на вицепремиера Екатерина Захариева посланикът на България в Гърция Валентин Порязов е потърсил незабавно пояснение от Министерство на външните работи в Атина, Министерството за отбрана на жителите и националната гранична полиция по отношение на въведените бързи антигенни проби за водачи на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт с България, заяви пресцентърът на Министерството на външните работи.

Посланикът ни е настоял пред гръцките институции за неотложно прекратяване на тази процедура, защото тя опонира на регулациите на Европейски Съюз. Гръцката страна одобри валидността на българските причини и пое ангажимент за превъзмогване на казуса, се показва в известието на българското външно министерство.
 Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Ключови думи Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР