По тялото на детето са установени следи от ухапвания2-годишно дете

...
По тялото на детето са установени следи от ухапвания2-годишно дете
Коментари Харесай

Дете на година и девет месеца е в кома, има съмнения за побой

По тялото на детето са открити следи от ухапвания

2-годишно дете е в кома в болница „ Св. Георги ” в Пловдив. Състоянието му е извънредно тежко. Има подозрения, че детето е измъчвано от осиновителя му, съобщава .

По данни на лекарите - майката, която го е осиновила преди година е споделила, че детето било паднало. Заради тежките пострадвания обаче лекарите се усъмнили и подали сигнал до полиция и Прокуратура. Според шефа на дирекция „ Социално подкрепяне ” - Пловдив Надя Танева до момента не е имало индикации, че може да се стигне до сходна експанзия.

„ Детето е осиновено преди година. В рамките на това време дамата е посещавана неведнъж за инспекция. Момиченцето е било отглеждано в спокойна и добра среда. Нямало е сигнали в полицията. Шокирани сме от случилото се. Осиновителката е арестувана. По думите на лекарите дамата е довела сама детето в болничното заведение, като е споделила, че момиченцето е паднало от леглото ”, сподели в ефира на „ Здравей, България ” Надя Танева.

По време на прегледа лекарите са открили, че по тялото на детето има следи от ухапвания.

„ Жената твърди, че е предизвикала синини на детето за да го разсъни, защото откакто е паднало е изпаднало в безсъзнание ”, добави Танева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР