По традиция и тази година служителите от областната дирекция на

...
По традиция и тази година служителите от областната дирекция на
Коментари Харесай

Пловдивската полиция с жест към всички жени зад волана днес

По традиция и тази година чиновниците от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи означиха Международния ден на дамата – 8 март , изразявайки своето почитание към дамите зад кормилото. Полицейските инспекции по пътищата в региона минаха с празнично въодушевление, както за униформените, по този начин и за самите водачки, които получиха цвете и пожелания за здраве, наслада и безаварийно пътешестване. 
Прочетете още
Осмомартенската си самодейност в Пловдив започва към 14:30  на един от най- оживените булеварди- „ Цар Борис Трети Обединител “ посока Сточна гара. Жени, които прекосяваха с колите си по маршрута, бяха спирани от полицейски патрул, а вместо инспекция на документите, пътните служители на реда им честитиха 8 март и им подариха цвете в символ на почитание.

Полицаи от РУ-Труд също изненадаха прелестно дамите, преминаващи с колите си в обслужвания сектор на основен път Пловдив – Карлово. Специално внимание имаше и към изрядните шофорки  в подбалканския град по време на пътния надзор през днешния ден. С цветя си потеглиха и водачки, спрени особено от екипи на бранш „ Пътна полиция ” на територията на Пловдив.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР