По традиция 11 ноември е Международният възпоменателен ден на Холокоста,

...
По традиция 11 ноември е Международният възпоменателен ден на Холокоста,
Коментари Харесай

Денят на възпоменанието без кралицата: какво се случва с Елизабет II?

По традиция 11 ноември е Международният възпоменателен ден на Холокоста, на който се уважава паметта на жертвите на войните.

Обичайно кралското семейство участва на неделната работа, само че тази година английската кралица Елизабет Втора отсътваше от церемонията в Лондон , предадоха международните организации, като се позоваха на известие на Бъкингамския замък.

В него се споделя, че кралицата е разочарована, че ще пропусне събитието. Очакваше се, че това ще бъде първата обществена демонстрация на 95-годишната Елизабет Втора, откакто тя анулира поредност от участия в събития в последните седмици по рекомендация на доктор и даже прекара една нощ в болница предишния месец за проучвания.

Причината, заради която Елизабет Втора пропусна събитието, са болки в гърба, породени от растежение . От нейно име на церемонията венец постави синът ѝ, престолонаследникът принц Чарлз. На събитието участваха и херцогинята на Корнуол, херцогът и херцогинята на Кембридж и други английски знатни персони.

През октомври Елизабет Втора анулира пътешестване до Северна Ирландия заради медицински съображения , а изказването от двореца гласи: „ Кралицата с принуда е приела лекарски съвет да си почине през идващите няколко дни “.

Малко преди този момент стана ясно, че кралица Елизабет се е отказала от обичаната си алкохолна напитка – мартини , до момента в който се приготвя за един от най-важните моменти по време на властта си, предават от.

Според двама източници, близки до монарха, лекари са посъветвали кралицата да се откаже от алкохола, като се изключи специфични случаи, с цел да се подсигурява, че е допустимо най-здрава за натоварения си есенен график и преди празненствата по случай Платинения ѝ празник през юни 2022 година
 Диетата за дългоденствие на кралица Елизабет Втора  Диетата за дългоденствие на кралица Елизабет Втора  Диетата за дългоденствие на кралица Елизабет Втора  Диетата за дългоденствие на кралица Елизабет Втора
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР