По телевизията българите сме видели доста неща. Все повече кадрите

...
По телевизията българите сме видели доста неща. Все повече кадрите
Коментари Харесай

Няма дъно: Румен Угрински погнуси цяла България при Рачков

По малкия екран българите сме видели много неща. Все повече фрагментите от дребния екран се разчупват, а обичаните лица се пробват да поддържат връзка оптимално доброволно с аудиторията. 

Има някои неща обаче, които са фундаментални и безусловно неразрешени. 

И до момента в който доста от водещите биха се оправдали с " живия ефир " за всеки гаф, то този път нещата не стоят по този начин, съобщи Блиц. 

Действието се развива в неделя вечер, в праймтайма на Нова телевизия. Тогава медията излъчва комичното предаване " С Рачков всичко е допустимо ". То е снимано авансово и точно това може да " избави ситуацията " от гафове. 

Уви обаче, продуцентите са решили, че да оставят засрамен миг е изцяло обикновено. 

По време на последния епизод на шоуто, гост-участникът Румен Угрински се изсекна в ефир. Камерата го улови по какъв начин хваща носна кърпичка, до момента в който излиза на сцената и си духа носа звучно. 

Това шокира даже самият Рачков, който си разреши да му направи забележка, а сътрудника му се оправда, че го е " напънало ". 



" Какво правиш? Секнеш ли се? Е, теб, в случай че те напъне и друго да направиш на сцената ", поде Рачков визирайки ходенето до тоалетна по огромна потребност, " ще го направиш ли "? Тези неща се вършат преди да излезеш на сцената ", сподели той, само че Угрински го удари на смешки и майтапи. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР