По своята същност криптовалутите са дясна, хиперкапиталистическа технология, създадена най-вече,

...
По своята същност криптовалутите са дясна, хиперкапиталистическа технология, създадена най-вече,
Коментари Харесай

Съоснователят на dogecoin: Криптовалутите са измама, чрез която богатите стават още по-богати

По своята същина криптовалутите са дясна, хиперкапиталистическа технология, основана най-много, с цел да умножи благосъстоянието на своите поддържници посредством композиция от отбягване на налози, слаб регулаторен контрол и неестествен дефицит. Мнението е на Джаксън Палмър, инженер в Adobe, който основава Dogecoin през 2013 година дружно с сътрудника си от IBM Били Маркъс. Двамата дават живот на въодушевената от меме криптовалута като смешка.

Днес Палмър счита, че криптосветът е попаднал в хватката на ултрабогатите. " Въпреки изказванията за децентрализация, криптоиндустрията се управлява от мощен картел от богаташи, които, с времето, съумяха да инкорпорират голям брой от институциите, свързани със съществуващата централизирана финансова система, която криптовалутите трябваше да отстранен ", счита той.

" Криптоиндустрията употребява мрежа от сенчести бизнес връзки, купени инфлуенсъри и медии ", безапелационен е Палмър. Целта е да се тръби за тази " скица за бързо замогване ", посредством което да се притеглят свежи пари от наивните и финансово обезверените.

Палмър разяснява още, че криптовалутите са заели най-лошите черти на днешната капиталистическа система — корупция, машинация и неравноправие — като употребяват програмен продукт, с цел да лимитират евентуална намеса, да вземем за пример одити и регулация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР