По света има много изненадващи открития, които противоречат на общоприетата

...
По света има много изненадващи открития, които противоречат на общоприетата
Коментари Харесай

Сбъркал ли е Дарвин ?

По света има доста изненадващи открития, които опонират на общоприетата доктрина за произхода на човечеството. Науката и учените, за които е основано мнение, че постоянно първи откриват непознатото и незнайното, не споделят нищо по въпроса. Мълчанието е академично.

Преди съвсем век – през 1922 година геологът Джон Рийд намира в Невада през 1922 година отпечатък на изцяло актуален сандал, който е на 200 милиона години. През 40-те години на предишния век в Дания и Франция, във вулканични скали на възраст минимум 2 милиона години, са открити кости от скелетите на Homo sapiens. За изненада на учените, те се оказват идентични със скелета на актуален човек, който съгласно Дарвинизма се оформя и живее на Земята отпреди 250 хиляди години.

Археологът Фили открива през 1979 година във вулканична лава на 4 милиона година в Танзания отпечатъци на хора. Тези следи също са безусловно идентични с сходни на актуалния човек. Преди няколко години на остров Крит археолозите попадат на  отпечатък на човек отпреди 6 милиона години.

Сред неуместните артефакти се откроява камъкът Ланжоу, открит от китайския археолог Жилин Ванг в края на 90-те години на предишния век. Това е изненадващо корав черен минерал, който самичък по себе си е мистерия за учените. В камъка има железна стружка с идеална резба, а артефактът е на възраст 300 милиона години. Днес не се знае къде е камъкът.

По време на златната тресчица в Съединените щати през 19-ти век в Калифорния са изкопани инцидентно скелети на хора на възраст от 10 до 60 милиона години. Всичко това е разказано през 1880 година от основния археолог на Съединените щати лекар Уитни в книгата „ Геология на Сиера Невада “. Книгата е оповестена от Харвардския университет, само че през днешния ден в нито един музей в Съединените щати няма остатъци от откритите антични хора. През 1996 година американската телевизионна компания NBC е хазаин на шоу, основано на книгата „ Скритите приказки за човешката раса “ на Ричард Томпсън и Майкъл Кремо. Благодарение на шоуто са показани неповторимите находки, разказани от Уитни. Тогава излиза наяве, че те се съхраняват в Музей на Калифорнийския университет. Ръководството на музея обаче отхвърля да даде тези експонати на репортерите, с цел да бъдат показани по малкия екран. Освен това учени от Академията на науките на Съединени американски щати незабавно се обръщат към държавното управление с искане телевизионното предаване да бъде неразрешено. Шоуто е с голям триумф, само че NBC в никакъв случай не дава материални доказателства, че човек съществува преди 60 милиона години или даже доста по-рано.

Пред няколко години в Урал Валентин Дегтерев открива камък с явен отпечатък на човешки крайник. Възрастта на отпечатъка е най-малко 100 милиона години. В Урал има куп митове за мистично човечество, живяло преди безброен брой години по тези места.

Инфо: лупа.бг 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР