По случай тези славни дати от военната ни история Военноморските

...
По случай тези славни дати от военната ни история Военноморските
Коментари Харесай

Варна ще отбележи 134 години от победата при Сливница през Сръбско-българската война


По случай тези славни дати от военната ни история Военноморските сили на Република България, Националният боен университет " Васил Левски ", Висшето военноморско учебно заведение " Никола Йонков Вапцаров ", Военноморският музей  Варна и Сектор " Военно-почивно дело " - Варна на Изпълнителна организация " Военни клубове и военно-почивно дело " провеждат провеждането на военни обред за полагане на венци и цветя, отслужване на заупокойна молитва и осъществяване на шоу-спектакъл от внушителен блок от курсанти.

Програмата за тържествените прояви е следната:

На 7 ноември 2019 година, четвъртък, от 17.00 ч. - боен обред за полагане на венци и цветя, отслужване на заупокойна молитва и осъществяване на шоу-спектакъл от внушителен блок от курсанти пред " Паметника на приморци, починали в Сръбско-българската война 1885 година ", до постройката на Община Варна;

На 8 ноември 2019 година, петък, от 13.00 ч. - боен обред за полагане на венци и цветя пред кораба-музей " Дръзки " и бюст-паметника на капитан І сан Димитър Добрев, в региона на Военноморския музей, бул. " Приморски " № 2.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР