По случай Световния ден на социалната работа, утре, 19 март,

...
По случай Световния ден на социалната работа, утре, 19 март,
Коментари Харесай

Кметът на Варна ще поздрави социални експерти по случай Световния ден на социалната работа

По случай Световния ден на обществената работа, на следващия ден, 19 март, кметът Благомир Коцев ще се срещне с представителите на общественото подкрепяне и предоставящите обществени услуги във Варна. Събитието ще се състои от 10.00 часа в Юнашкия салон. Мотото, което сплотява празника тази година, е „ Да изградим взаимно един по-нов и по-добре организиран екологичен и обществен свят, без да подценяваме никого “. За професионалната си работа експерти от обществената сфера ще получат грамоти.  

На срещата ще участват и заместник-кметът с сектор обществени действия Снежана Апостолова, представители на компаниите - снабдители на обществени услуги, Регионалната дирекция за обществено подкрепяне, сдружения и Неправителствени организации организации. На събитието ще бъде проведена и арт галерия с произведения, направени от консуматори на обществени услуги, и ще бъдат показани есета на тематика: „ Социалните услуги в бъдещето – задача и визия “. 

Световният ден на обществената работа се отбелязва в третия вторник на месец март всяка година и е дата, на която обръщаме специфичен взор към работата на всички обществени служащи, които усъвършенстват живота и изискванията на труд на хора в неравностойно състояние, фамилии, общности, деца и възрастни. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР