По случай празника Средата на есента“ и Националния празник, вчера

...
По случай празника Средата на есента“ и Националния празник, вчера
Коментари Харесай

Си Дзинпин отговори писмо на деца на загинали полицаи

По случай празника „ Средата на есента “ и Националния празник, през вчерашния ден генералният секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на Китай и на Централната военна комисия Си Дзинпин изпрати отговор на писмо на деца на починали служители на реда, които сега са студенти в Китайския национален университет за социална сигурност.

В писмото си китайският държавен глава акцентира, че отбраната на националната сигурност, публичната непоклатимост и благоденствието на народа е свещената отговорност и обвързване на китайската полиция. „ Вашите родители имаха смелостта да поемат отговорност и да се жертват, по тази причина техният дух постоянно бъде помнен и разпространяван “, споделя Си Дзинпин. Той изрази вяра, че децата на починалите служители на реда ще учат настойчиво и ще допринесат за превръщането на Китай в модерната страна и за националното възобновление.

От основаването на Китайската национална република през 1949 година до момента над 17 хиляди служители на реда са починали при осъществяване на служебните си отговорности.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР