По случай Часът на Земята“, на 26 март (събота) от

...
По случай Часът на Земята“, на 26 март (събота) от
Коментари Харесай

Преди „Часът на Земята“ на 26 март ще бъде изработено артпано от капачки

По случай „ Часът на Земята “, на 26 март (събота) от 10.00 до 18.00 часа в Градската градина WWF-България дружно с сътрудниците от „ Център за неофициално обучение и културна активност АЛОС “, провеждат самодейност за подреждането на артмозайка от капачки пред инсталацията „ Един човек “.

„ Тази година желаеме да отправим обръщение за мир – той е първата и най-важна стъпка за запазване на природата и планетата “, означи пред Радио София Калина Бояджиева от WWF-България. И добави, че 35% от биоразнообразието в Европа се намира в Украйна. Войната там обаче нанася голям брой вреди както на типовете, по този начин и на горите, растителността, на местообитанията като цяло. Съществува и риск във връзка 15-те нуклеарни реактора на територията на страната.

По традиция в самодейността можем да се включим като изгасим осветлението си от 20:30 ч. в символ на взаимност с човечеството и планетата.

В акцията ще взе участие Столичната община, както и религиозни храмове, музеи, галерии и други публични здания, сподели още Бояджиева.
С нея беседва Йоана Георгиева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР