По случай 75-годишнината от установяването на дипломатически отношения между Китай

...
По случай 75-годишнината от установяването на дипломатически отношения между Китай
Коментари Харесай

Първият том на книгата „Управлението на Китай“ е издаден на български език

По случай 75-годишнината от установяването на дипломатически връзки сред Китай и България през днешния ден публично бе публикуван първият том на книгата „ Управлението на Китай “ от Си Дзинпин на български език.

Книгата събира общо 79 значими речи, изявления, укази и послания на китайския държавен глава сред 18-ия Конгрес на ККП и 13 юни 2014 година Тя показва значим документ за интернационалната общественост за разбирането на актуален Китай и Китайската комунистическа партия. 

Първият том на български език бе преведен и публикуван взаимно от китайското Чуждоезиково издателство и българското издателство „ Изток-Запад “. Книгата ще помогне на българските читатели да схванат по-задълбочено концепцията на Си Дзинпин за социализма с китайска специфичност през новата ера, модернизацията в китайски жанр и пътя на нацията към актуалната китайска цивилизация. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28924Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед42039Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед105872Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед146933Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15351Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377470Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед146933Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116958Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед105872Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед101809Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени  Васил Проданов  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР