По случай 110-ата годишнина на Aston Martin, 110 автомобила от

...
По случай 110-ата годишнина на Aston Martin, 110 автомобила от
Коментари Харесай

По един за всяка година - 110 Aston Martin-а в Силвърстоун - видео

По случай 110-ата годишнина на Aston Martin, 110 автомобила от марката направиха почетна обиколка на пистата Силвърстоун. Никога до момента не е имало толкоз доста представителя на марката на пистата едновременно.

Групата включваше A3 - най-старата оживяла кола на Aston Martin и DB3S, ръководен от доста от най-големите английски състезатели от 50-те години на предишния век, в това число и от сър Стърлинг Мос. Безпогрешно DB5, което е неразривно обвързван с Джеймс Бонд и Aston Martin Valkyrie, най-хубавият английски хиперавтомобил.

Присъстваха също DBX707, най-бързият SUV в света и най-новият сериен модел, първият в света Super Tourer, DB12. Официалният автомобил за сигурност на Aston Martin Vantage на FIA и медицинският автомобил DBX707 подчертаха възходящото значение на високоефективните артикули на Aston Martin за пътища и писти.

Парадът беше приключен от притежатели на Aston Martin от целия свят, които с горделивост се включиха в зрелищното шофиране и се любуваха на специфичната атмосфера на една от най-известните писти в света.



Успоредно с празненствата, 37 000 квадратни метра AMR Technology Campus на Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team беше публично открит в Силвърстоун. Тук 110-те автомобила и техните въодушевени притежатели съумяха да видят неповторимата сбирка на Aston Martins преди почетната обиколка.

Лорънс Строл, изпълнителен ръководител на Aston Martin, сподели: „ Имаме огромни проекти за 2023 година, годината на 110-ата годишнина на Aston Martin. В допълнение към разкриването на нашия дълго чакан състезателен автомобил от последващо потомство, ние се стремим да създадем незабравими моменти за нашите притежатели, почитатели и чиновници по целия свят, с цел да отпразнуват този крайъгълен камък в историята на Aston Martin. "

Честванията на 110-ата годишнина на Aston Martin ще продължат по-късно този месец с представянето на извънредна лимитирана серия модел, споделя производителят.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР