По силата на постигнато в съдебна зала споразумение с признание

...
По силата на постигнато в съдебна зала споразумение с признание
Коментари Харесай

Младеж яхна чужд велосипед във Варна и отпраши, после го заложи

 По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение с самопризнание на виновността, Районният съд във Варна наложи наказване " пробация “ на 24-годишен юноша.

Самата  кражба е осъществена на 16 февруари предходната година. Велосипедът, на стойност 420 лв., бил оставен незаключен в антре на жилищен блок, до момента в който притежателят му за малко гостувал в постройката. 

По това време подсъдимият минал оттова, качил се на колелото и с него отишъл до дома на приятелката си, като споделил, че е закупил велосипеда преференциално. Два дни по-късно той оставил непознатата движимост в заложна къща против сума от 50 лв.. Впоследствие подсъдимият откупил назад велосипеда, с цел да бъде върнат на потърпевшия притежател.

Съгласно параметрите на утвърденото от съда съглашение, 24-годишният обвиняем в продължение на 6 месеца предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично, както и на наложителни периодически срещи с пробационен чиновник, също за период от 6 месеца. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР