По разследване на Специализираната прокуратурата в няколко града се провежда

...
По разследване на Специализираната прокуратурата в няколко града се провежда
Коментари Харесай

Милева за акцията в няколко града и МОСВ: Тече разследване на престъпна група

По следствие на Специализираната прокуратурата в няколко града се организира акция на прокуратурата и ДАНС. Според неофициална информация, един от проверяваните адреси е на заместител -министъра на екологията Красимир Живков.

По-късно денем изказване ще направи представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Ботевградски уебсайт популяризира фотоси на спрели пред къщи на Живков в Правец и Ботевград коли на полицията и жандармерията.

Претърсвания и изземвания се организират - още веднъж по неофициална информация, и в екоминистерството.

От Русе пък информация е за наличие на жандармерия пред офиси и жилище, свързани с локалните предприемачи Пламен и Атанас Бобокови.

Разследването е за проведена незаконна група, сподели сбито Сийка Милева, като посочи, че информацията към момента идва при нея.

Ресорите, за които дава отговор Красимир Живков като заместник-министър на екологията, са Регионалните инспекции по запазване на околната среда и водите и дирекциите " Национална работа за отбрана на природата ", „ Управление на водите " и „ Национални паркове ".

За последно името му беше в общественото пространство около следствието на водната рецесия в Перник. За нея упрекнат е някогашният екоминистър Нено Димов, а Красимир Живков беше на разпит през януари в спецпрокуратурата.

При задържането на Димов на 9 януари, основният прокурор Иван Гешев разгласи, че с изключение на по водната рецесия, в екоминистерството се прави инспекция и за вноса на незаконен отпадък в България от Италия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР