Много хора може да се притесняват да се качат на

...
Много хора може да се притесняват да се качат на
Коментари Харесай

Как да намалим безпокойството по време на полет след фаталната турбуленция на Singapore Airlines, според експерта

Много хора може да се тормозят да се качат на аероплан след ужасяващия полет на Singapore Airlines - само че има способи за битка с безпокойството преди полета.

Много летовници към този момент се тормозят от пътуването със аероплан и след неотдавнашния случай, който приключи със гибел на един човек и доста тежко ранени пасажери, тези терзания може да са се засилили. Страхът от хвърчене е същинска уплаха, известна като авиофобия или аерофобия. Това е страхът или опасението, които хората могат да получат преди, по време или след полета.

Сега дипломираният психолог доктор Марк Ракли показа някои препоръки по какъв начин да преодолеете първичния боязън. Той изясни, че безпокойството има повтаряем темперамент - в случай че се почувствате уплашени един път, ще си спомняте това възприятие всякога, когато мислите за хвърчене.

Д-р Ракли сподели: „ Мозъкът свързва летенето с възприятие на боязън, безпокойствие, терзание и суматоха. Когато вършим това, мозъкът си спомня по какъв начин се усещаме по отношение на летенето и по тази причина имаме тре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР