По-различни са бюти ритуалите ни през лятото. Има дни, в

...
По-различни са бюти ритуалите ни през лятото. Има дни, в
Коментари Харесай

3 страхотни продукта, без които не можем през лятото

По-различни са бюти ритуалите ни през лятото. Има дни, в които е задоволително да сложим слънцезащитен крем, малко серпантина и еликсир за устни, с цел да се впуснем в следващия парещ ден, без значение дали той ще ни води на плажа, или към някоя работна среща. По-малко се гримираме, тъй като слънцето намира метод освен да ни направи по-сияйни поради дозите витамин D, които си набираме от него, само че оставя и лек тен, който е задоволително да подсилим с нежна бронзираща пудра. В същото време обаче се грижим повече за кожата си, освен да я пазиме от нездравословните UV лъчи, само че и да бъде задоволително добре хидратирана.

И защото лятото е времето на пътуванията – къси, дълги, всевъзможни, е добре да имаме на разположение артикули с комфортни и компактни опаковки, които можем да носим на всички места с нас. Това се отнася и за мултифункционалните, които ни икономисват пазаруването на повече козметика и в това време не заемат доста място. Точно по тази причина харесахме толкоз доста новия на Laboratorios BABÉ – един мултифункционален повсеместен крем, който хидратира, възвръща и успокоява кожата. Благодарение на дейните съставки цинтела азиатика, алантоин и витамин А той подкрепя регенерацията на клетките, до момента в който хиалуроновата киселина в състава му хидратира в дълбочина. Освен това съдържа ниацинамид и пребиотик, които спомагат за възстановяване на естествената защитна преграда на кожата. Заедно с всичко това има успокоителен резултат, с цел да се усещаме удобно през целия ден. Всъщност този крем може да се нанася както заран, по този начин и вечер, което способства за неговата мултифункционалност. Разбира се, компактната му опаковка може да откри място във всеки несесер, даже и в случай че се постанова да пътуваме единствено с ръчен багаж, когато ще си спестим носене на непотребни артикули. Тотално преимущество, безспорно!



Както към този момент споменахме, освен през лятото, само че и в ежедневната ни грижа към този момент участва слънцезащитен артикул. В горещите дни избираме лекия с копринена текстура на Laboratorios BABÉ, който може да се употребява даже и при доста сензитивна кожа. Той обезпечава доста висок набор на отбрана против UVA/UVB, IR лъчите, както и от HEV или по този начин наречената синя светлина, която се оказа не по-малко нездравословна за кожата ни. В неговия състав също има хиалуронова киселина, което в допълнение хидратира лицето и е водоустойчив, което е преимущество, когато сме решили да прекараме времето си край брега на морето или на някой басейн.



Със сигурност не можем и без антиперспирант, по тази причина посягаме към на Laboratorios BABÉ. Той освен контролира изпотяването, само че и обезврежда неприятната миризма и то през целия ден. Благодарение на неговата формула, обогатена с алфа-бизаболол той успокоява и омекотява кожата. И най-важното е, че не оставя петна и още веднъж е в комфортна опаковка, която можем да носим всекидневно даже и в дамската си чанта, тъй като в никакъв случай не се знае в кой миг може да ни потрябва.



С поддръжката на Laboratorios BABÉ

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР